2777
2789
عنوان

از مشتایی که تو سرم خورده...

655 بازدید | 52 پست

میدونم خیلی خبرای بد این چند وقت شنیدین و دوس ندارین اینجا بهتون انرژی منفی وارد بشه اما من کمک میخام فقط همین قصد ناراحت کردن هیچ کسو ندارم..اما اگه خوندید تا آخر باید بخونید

از مشتایی که توی سرم و گوشم خورده به لطف ناز شصت شوهرم، الان از دردش نمیتونم رو یه ور سرم بخابم...ولی چون زیر موهامه جاش مشخص نیست فقط یکم روی گوشم سیاه شده..خیلی درد دارم..تازگیام یه جا دستم بند شده به عنوان یه منشی اما حقوقش ساعتی هزار تومنه اصلا نمیصرفه میدونم خیلی کمه و پول یه اینترنتم نمیشه اما میخام از همین کم شروع کنم تا ایشالله مستقل بشم و بتونم یه تصمیم بگیرم و شاید جدا بشم...فردا هم بهم پیام دادن که زودتر برم و کمکشون کنم توی چیدن وسایل منم چون نمیخام فعلا این کارو از دست بدم گفتم چشم ولی بدن درد دارم نمیدونم چیکار کنم اصلا حال ندارم از جام پاشم...بچه ها جای مشت توی سرو با چی میشه خوب کرد

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ساعتی هزارتومن

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

💔

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

حتما پزشک قانونی برو

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

شهرستان هستی یا تهرانی که انقد کم میدن؟

چرا کتک خوردی اخه😢😢

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport