2777
2789
عنوان

نگهداری به پخته

102 بازدید | 9 پست

چطور نگه دارم خراب نشه

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ت یخچال

ابش کشبده شده اب نداره چی کاد کنم؟

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
ابش کشبده شده اب نداره چی کاد کنم؟

طوری نی بزار تو یخچال خراب نمیشه آب نداره ایراد نداره

کسب و کارخانگی بدون سرمایه 💪اگر ب دنبال کار بدون سرمایه هستی  درخواست بده🔥   کاربری دست دو نفره  
تبدیلش کن به مربا

چجوری؟واس تهوع بارداری میشه استفاده کرد؟

طوری نی بزار تو یخچال خراب نمیشه آب نداره ایراد نداره

اها باشه ممنون

چجوری؟واس تهوع بارداری میشه استفاده کرد؟

عزیزم کمی شکر و گلاب و اب بریز و بزار قوام بیاد

برای تهوع سیرابی هم خیلی خوبه..ضمن اینکه اگر به رو خام مصرف کنی از خواصی که داره بیشتر بهره میبری

عزیزم کمی شکر و گلاب و اب بریز و بزار قوام بیاد برای تهوع سیرابی هم خیلی خوبه..ضمن اینکه اگر به رو ...

اها ممنون ولی معدم قبول نمی کنه باز عق میزنم

اها ممنون ولی معدم قبول نمی کنه باز عق میزنم

عزیزم⁦♥️⁩ سه ماهه ی اول رو که پشت سر بزاری تموم میشه این حالات .. یه قررص هم هست که خیلی خوبه اسمش رو نمی‌دونم با پزشکت مشورت کن خواهر همسرم استفاده میکرد و خیلی کمک میشد بهشون