2777
2789
قشنگ نشده؟چقدرهزینه داشت

فیکه مثلا بخندی نخندی جاش هست یه خط زشت رو صورتت میفته افسرده میشی اصلا  ببخشید رک میگم ادم میفته به غلط کردن پوستت خراب میشه  باید دوبرابرش هزینه کنی جا زخم از صورتت برع

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فیکه مثلا بخندی نخندی جاش هست یه خط زشت رو صورتت میفته افسرده میشی اصلا  ببخشید رک میگم ادم میف ...

ای وای چقدر بد

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
براچی

آخه میگن رو زیبایی تاثیر داره 

ولی من ا۱لا خوشم نمیاد

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
حسم گفت همه میگن حس ششم دارم ولی خب نمیدونم دارم یا نه 

درباره منم بگو پلیز هر چی حست میگه 😬

اینم بگو پزشکی اون چیزی که میخوام میارم یانه 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤