2777
2789
عنوان

لطفاً بیاین تب بچه

86 بازدید | 9 پست

سلام ، پسرم هفت ماهشه از دیشب یهویی تب کرد ، بهش استامینوفن دادم الان بازم تب داره ، آزیترومایسین بدم بهش ؟ 

اینجا هم که هستیم متخصص اطفال نیست فقط عمومی اونم تو یه درمانگاهه و شلوغه اکثرا بخاطر کرونا میترسم ببرمش 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چه دارویی ایه شیاف نداری بزاری واسش؟ استامینوفنش رو دوباره بده. پاشویش کن تندتند شیر بده بهش مواظبش باش تبش بالانره

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
نمیدونم چه دارویی ایه شیاف نداری بزاری واسش؟ استامینوفنش رو دوباره بده. پاشویش کن تندتند شیر بده بهش ...

میگم نکنه عفونت داره بدنش آنتی بیوتیکه 

استامینوفن دادم 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
میگم نکنه عفونت داره بدنش آنتی بیوتیکه  استامینوفن دادم

ای وای عزیزم انشاالله تبش قطع بشه😢

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم