#روغن_جدا_کننده
مواد لازم:
50 گرم آرد سفید
50 گرم روغن مایع
50 گرم روغن کاملا جامد یا روغن قنادی نرم یا کره
طرز تهیه :روغن ها رو با آرد کمی
مخلوط کنید بعد با دور کند همزن در
حدیکه مایه روشن و کرم رنگ شود هم
بزنید.
اگر این روغن رو با کره درست میکنید
بهتر است حتما در فریز نگهداری کنید
چون در یخچال ممکن است بعد از چند
مدت کپک بزند.
اگر با روغن قنادی درست کنید میتوانید
به مدت طولانی در یخچال نگهداری
کنید و به نسبت کره به صرفه تر است
بهتر است این روغن را با روغن نیمه
جامد خانگی تهیه نکنید چون استفاده
از روغن مایه ضرورت ندارد
توصیه میکنم بعد از مالیدن روغن قالب
را قبل از ریختن مایه کیک حداقل 5
دقیقه در یخچال قرار دهید تا روغن
مالیده شده به بدنه قالب بچسبد.
بعد از پخت و کمی سرد شدن کیک در
قالب اگر همه جای قالب رو بدرستی
چرب کرده باشین براحتی از قالب خارج
میشه .
برای تهیه کیکهای شکلاتی میتوانید
روغن جدا کننده شکلاتی درست کنید
به این شکل که به اندازه یک تا دو
قاشق از آرد دستور را کم کنید و به
همان میزان پودر کاکائو به روغن اضافه
کنید. یا اینکه روغن را به قالب مالیده و
مقدار کمی پودر کاکائو روی روغن الک
کرده و با برس پودر کاکائو را با روغن
مخلوط کرده و هم زمان داخل قالب را هم
چرب و شکلاتی میکنیم.🍫🍫🍫🍫
نکته: این روغن برای قالبهای گالوانیزه و آلومینیومی کاربرد دارد بخصوص قالبهای طرحدار🍰🍰🍰🍰