وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب سوخته پ چرا زدی عزیزم..من قبلا صورتم لایه بردارمیزدم نمیدونستم موبرم زدم صورتم ب شدت قرمز شد تاچنروز طول کشید تا از قرمزی بیوفته....اب خنک بزن صورتت چن بار
امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
زودپز و گازشو در نیاوردم پر ابم کرده بودم ریخت رو صورت و دست و پام
🥺🥺الان خوب شدی عزیزم؟
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
کامل نه دستم گوشت اورده دیگه نمی تونم هر کرمی و بزنم صورتم بدبخت شدم کلا دیگه کاش این اتفاق ...
🥺