2777
2789
عنوان

بچه ها به دادم برسین

207 بازدید | 16 پست

من قبلا صورتم سوخته بود الان عجله داشتم موبر صورت سی گل زدم صورتم قرمز شده می سوزه چه خاکی تو سرم بریزم

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

چرا سوخته بود؟

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه کاریه، من که توبه کردم ،چون هنوز لکه پارسال رو صورتم مونده

اخه دکتر گفت نرو اصلاح  منم گفتم این خوبه حتما بدتر شد

خب سوخته پ چرا زدی عزیزم..من قبلا صورتم لایه بردارمیزدم نمیدونستم موبرم زدم صورتم ب شدت قرمز شد تاچنروز طول کشید تا از قرمزی بیوفته....اب خنک بزن صورتت چن بار

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
خب سوخته پ چرا زدی عزیزم..من قبلا صورتم لایه بردارمیزدم نمیدونستم موبرم زدم صورتم ب شدت قرمز شد تاچن ...

زدم من صورتم از خودش حساسم که هست سوختمم بدتر شد الان که زینک اکسیدان زدم بهتر شد

زودپز و گازشو در نیاوردم پر ابم کرده بودم ریخت رو صورت و دست و پام 

🥺🥺الان خوب شدی عزیزم؟

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
🥺🥺الان خوب شدی عزیزم؟

کامل نه دستم گوشت اورده 

دیگه نمی تونم هر کرمی و بزنم صورتم

بدبخت شدم کلا دیگه کاش این اتفاق برا هیچکی نیفته

کامل نه دستم گوشت اورده  دیگه نمی تونم هر کرمی و بزنم صورتم بدبخت شدم کلا دیگه کاش این اتفاق ...

🥺