2777
2789

ما تو کرونا ازدواج کردیم و عقدمون محضری بود و فقط پدر و مادرامون بودن الان یکی دوماه دیگه قراره بریم سر خونه زندگیمون و هیچ مراسمی نگرفتیم و نمی‌تونیم بگیریم با این شرایط ولی میدونم حسرت لباس عروس پوشیدن تا آخر عمرم رو دلم میمونه 😭چیکار کنم دارم از غصه دق میکنم ... موقع عقد فقط یه لباس عقد و آتلیه داشتیم نه ماشین عروسی نه شادی نه چیزی چون بابابزرگمم ده روز بود که فوت کرده بود ... چیکار کنم من ؟؟؟😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی

سخت نگیر

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

برارلباس عروس داری دق میکنی؟همون دق کن پس😐😐😐😐😐 لباس بپوش برو ارایشگاه و آتلیه عکس بگیرید برید سر زندگیتون کاری که همه عروسای کرونایی کردن 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

😔😔درکت میکنم منم برای عروسی بلاتکلیف موندم میدونم اگه عروسی نگیرم حسرت میشه 

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

خب لباس عروس بپوش ارایشگاهم برو اتلیه هم برو فقط این وسط از بزن و بکوب و مهمون صرف نظر کن!

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

بعد از کرونا لباس عروس بپوش برو آرایشگاه کلیپ بسازین تو طبیعت . یه فیلم داشته باشی با لباس عروس 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

من که لباس عروس پوشیدم الان حسرت میخورم.کاش یه بهتر میپوشبدم چه برسه تو عزیزم هر جور شده لباس تنت کن و پنج شش تا عکس بگیری نکنی پشیمون میشی

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

عزیزم چرا چندماه دیگه صبر نمی کنید کرونا تموم بشه جشن بگیرید؟ تا ابد که اینطور نمیمونه عروسی یه باره حیفه نگیرید 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

لباس کرایه کن برو ارایشگا بعدش برو اتلیه یه کلیپ فرمالیته درست کن ..حتما اینکارو کن وگرنه بزی سرزندگیت دیگه هی حسرتش رو دلته

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤