2737
2734
عنوان

آشپزای نمونه کدبانوهای خوش سلیقه

243 بازدید | 17 پست

خانوما من هر کاری میکنم بعد از پختن زرشک پلو با مرغ ، میبینم مرغم بو ضخم میده. 

کرفس و فلفل دلمه و رزماری و آب پرتقال و زعفران و ادویه میزنم . دیگه نمیدونم چی بزنم والا 

اگه خورشت مرغ خوب میپزید میشه بگید چیکار میکنید 

یه دسته جعفری رو با ساقه ببند بنداز تو خورشت موقع سرو در بیار هویح هم خوبه

اگه فکر میکنی از من بیشتر میفهمی حق با شماست لطفا با بحث نه اعصاب خودت رو بهم بریز نه من رو چون نه من متقاعد میشم نه شما با تشکر از کاربران فهبم

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

من اینسری که مهمون داشتم مرغامو تو سس خوابوندم سس زعفرون پیاز فلفل دلمه و هویج یروز گذاشتم تومواد فرداش پختم مهمونام خیلی خیلی تعریف کردن مزش عالی بود تو آب مرغم زعفرون بریز

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
2728
2738

1. از جایی که مرغ میخری عوضش کن...مرغ که خوب باشه هیچی هم بهش نزنی اونجوری بوی ضخم نمیده...

2. مرغ رو اولش با زعفران سرخ کن...

3. سیر به هیچ وجه یادت نره...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

مرغو نمک بزن خوب سرخ کن،بعد پیازو و فلفل دلمه رو تفت بده پیاز قشنگ سبک بشه چندتاسیر نصف کن یا درسته ،نمک زردچوبه فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز و زعفرون و رب تا رنگ رب واشه و حسابی خوشرنگ بشه یه قااشق چایخوری م شکر بریز،آب بریز کممم، وقتی جوش اومد و مرغا رو بچین سعی کن رو هم نباشن حرارتو کم کن تا حساابی مرغا بپزه و سس غلیظ بشه عاالی میشه،چند تام آلوچه بنداز کنارش اواخر پخت+ عکس

روغن فراوون میزنم ک مغزش بپزه

نمیزارم خام بمونه 

دارچین و زعفرون و ادویه کاری و رب انار و آب غوره هم میزنم

البته رب انار و آب غوره رو اگه میزنی زیاد نزن ترش میشه😂😂

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

مرغ از قبل عین جوجه مزه دار کن با سیر و پیاز و فلفل دلمه و نمک و زردچوبه بعد یه بار بجوشه و ابش و بریز دور و مرغت و خوب بشور بعد تو مقداری روغن سرخ کن پیاز سرخ کن با مقداری سیر بعدیه کم رب تف بده یه تیکه چوب دارچین بنداز فلفل سیاه و نمک و ادویه کاری بعد اب جوش بریز به اندازه ای که فقط مرغ رو بذاری رو سس دم کن بذاری تا دم بکشه یه ربع مونده که خاموش کنی زعفزون دم کن بریز روش

اول مرغ رو با آب و یکم زردچوبه بزار رو اجاق تا اون کف خار بشه بعد مرغ رو بگیر زیر آب و پیاز و مرغ رو باهم سرخ کن زردچوبه و فلفل سیاه بزن تا سرخ شه بعد اگ رب میخوای بزن  و یه چوب دارچین اضافه کن اصلا بو نداره دیگه

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز