یا بژی فاطی پز😋😋😋
برساق یا بژی شیرینی سنتی شهرهای کوردنشین کرمانشاه،ایلام،کردستان....
موادلازم:
:چهارپیمانه
:دوسوم پیمانه
حیوانی یاجامدیا کره:دوقاشق سرخالی(حواستون باشه زیاد نشه)
:یک پیمانه
:نصف قاشق مرباخوری
پودر:نصف قاشق مرباخوری
:دوپنس
(آسیاب شده):دوقاشق غذاخوری سرخالی
طرز تهیه بژی:
ابتدا رازیانه های آسیاب شده را ب همراه آردوبکینگ پودر ونمک وزردچوبه خوب بهم بزنید،در ظرفی جدا روغن کرمانشاهی یا کره یا روغن جامد را داغ کرده(سیاه نشود)ولی داغ باشد...وبه آن آردومخلوط اضافه کنیم وخوب با دست لمس کنید وب قول کوردها پرز دهید،سپس شکر را ب همراه آب خوب حل کرده وب مواد اضافه کنیم وخوب ورز دهیم ب صورتی که خمیر ب دست نچسبد،بعد از تمام شدن اینکار سپس از خمیر ب اندازه یک گلوله کوچک ،یا ب اندازه گردو متوسط جداکرده وبا دست یا به وسیله قالب آن را ب شکل لوله ای دربیاورید....من خمیر را ب روی آبکش برنج کشیدم وطرح دادم ،بعد از طرح دادن بر روی سینی قرار میدهیم....بعد از اینکه کامل خمیرها را طرح دادم....سپس روغن را درظرفی ریخته وپس از داغ شدن روغن بژی ها را در روغن سرخ میکنیم....شعله باید متوسط رو ب کم باشد.....
بژی ها آماده است نوش جان🌺🌺🌺🌺🌺😋😋😋😋😋😋😋😋