2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره عزیزم ولی باور میکنی ۳ ماه دریا ندیدم دیروز صبح بعد از دوماه رفتم نون بگیرم ازخونه رفتم بیرون

گرمه ن !؟

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
اره عزیزم ولی باور میکنی ۳ ماه دریا ندیدم دیروز صبح بعد از دوماه رفتم نون بگیرم ازخونه رفتم بیرون

به به بوشهر. چه مردمهای خوبی. دلم لگیمات و خرمای برحی خواست. چقدر بوشهر موسیقی داره.‌ عاشقشم

به به بوشهر. چه مردمهای خوبی. دلم لگیمات و خرمای برحی خواست. چقدر بوشهر موسیقی داره.‌ عاشقشم

مرسی عزیزم  اره خیام خونی جز موسیقی های معروف بوشهر و غذاهای جنوبی مثل قلیه ماهی

الان هنوز گرم نیست هوا یعنی هنوز به ۴۰ درجه نرسیده هوا بخاطر کرونا زیا  بیرون نمیرم

مگ جز استان خوزستان نیست!؟

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...