2777
2789
عزیزم وقتی همش دریا ببینی خستت میشه البته من الان ۳ ماه ندیدم دریا

آره درسته الان من مشهدم هر کی می شنوه میگه خوش به حالت میری امام رضا ولی من یک ساله امام رضا نرفتم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوشهر جز استان خوزستان نیست جدا هست عزیزم 

اوکیی 

نمیدونستم 

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
آره درسته الان من مشهدم هر کی می شنوه میگه خوش به حالت میری امام رضا ولی من یک ساله امام رضا نرفتم

اره اخه شرایط یه طوری که نمیشه بری بیرون اینقدر مربضی زیاد شده

اره اخه شرایط یه طوری که نمیشه بری بیرون اینقدر مربضی زیاد شده

آره واقعا....انشالله مریضی تموم بشه همه با خیال راحت بریم هر جا دلمون می خواد منم بیام جنوب یه دل سیر دریا رو ببینم

خخخ هیچکی جوابتو نداد همه حرف دریا زدن...خوشبحالت واقعا اما خب اگ میخای نتیجه بگیری تاپیک بزن باعنوان بوشهری ها بیاین اینجوری بهتره

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
بوشهر خودش استان است

اوکی 

نمیدونستم

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
آره واقعا....انشالله مریضی تموم بشه همه با خیال راحت بریم هر جا دلمون می خواد منم بیام جنوب یه دل سی ...

ایشالله عزیزم هروقت جنوب خواستی بیای توی زمستون یا اول بهار بیای چون تو تابستون حالت بد میشه چون فکرنکنم به گرمای زیاد عادت داشته باشید

خخخ هیچکی جوابتو نداد همه حرف دریا زدن...خوشبحالت واقعا اما خب اگ میخای نتیجه بگیری تاپیک بزن باعنوا ...

اره اینقدر حرف وریا زدن خودمم دلم برای دریا تنگ شد

ایشالله عزیزم هروقت جنوب خواستی بیای توی زمستون یا اول بهار بیای چون تو تابستون حالت بد میشه چون فکر ...

ممنون عزیزم 😙💞من خیلی قشم وبندر عباس رفتم از آذر تا اسفند هواش عالیه😍🤗