1taranom مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 952 عنوان عادت ماهانه و تخمك گذاري🤔😄 87 بازدید | 6 پست ميگن دوره عادت ماهانه خانمها عصبي و در دوره تخمك گذاري خانم ها سرحالنشماهم اينطوري هستيديا من فقط هميشه كسل و بيحالم چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو 1400/02/20 | 17:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoshe_parvin عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 643 دقیقا همینهوول پریودی دور از جون داغون و عصبیتخمک گذاری زندگی شیرین میشود.تو دوره پریود پر انرژی اما هرچب به پایلن سیکل ۲۸روزه نزدیک میشیم انرژی کمتر میشه خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲
1taranom مدیر استارتر عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 952 دقیقا همینه وول پریودی دور از جون داغون و عصبی تخمک گذاری زندگی شیرین میشود. تو دوره پریود پر انر ... من اين روزا تخمك گذاريمه اما خيلي عصبيم ميخام عين مردا تو خيابون يه دعوايي راه بندازم طرفو جر بدم😂😂😂😂 چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو
khoshe_parvin عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 643 من اين روزا تخمك گذاريمه اما خيلي عصبيم ميخام عين مردا تو خيابون يه دعوايي راه بندازم طرفو جر ... یا خدا😅 خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲