2777
2789
عنوان

خداااا معجزت کو؟؟؟؟

322 بازدید | 44 پست

چقدر همسرمو دوست دارم چقدر دلم سوخت براش انقد از ته دل گریه کردم چشام. داره میترکه

چقد گناه داره خدایا صدامو بشنو خدایا دلمون شکسته خدایا بچه نمیدی حداقل همه چیزو خراب نکن

امروز کارمون خراب شد دگه سرمار نمیتونه بره

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

خدایا بیکاری خیلی سخته خودت کمک کن   

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡

ماهی ده تومن قسط داریم امروز صاحب کار گف نیا دگه اومد خونه

زنگ زد ک فردا هم نیا 

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب دستایی ک بدون اراده دارن تایپ میککن نگاه کن

ب چشمایی ک نمیدونی چند بار بی اراده پلک میزنن نگاه کن

ب خودت نگاه کن،معجزه خودتی

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

لاستیک ماشین ترکید غروبی

امشب نمیدونم چیشد یهو دعوای بدی کردیم انقدر گریه کردم ک دارن میمیرم

خدا بزرگه درست میشه

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

نمیدونم همه چی دارع خراب میشه قسطمون زیاده 

من ارامش ندارم

دلم میسوزع میبینمش دلم کباب میشه براش

ان شاءالله حل بشه خدابزرگه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
 لاستیک ماشین ترکید غروبی امشب نمیدونم چیشد یهو دعوای بدی کردیم انقدر گریه کردم ک دارن میمیرم

عزیز کجایی هستین اگه اشکال نداره بگی میگم شوهرت کارگری هم میکنه کار آزاد اول به این فکر کن که شاید حکمتی توش بوده که گفت نیا سر کار