از بیرون رشته اش گرفتم شکر واب قاطی میکنم یه کم گرم میکنم شکر حل شد گلاب میزنم بعد میذارم فریزر مدام هم میزنم که یخ نزنه بعد رشته ها رو یه ربع میپزم ابکش میکنم با مواد قاطی میکنم در نهایت ابلیمو و اب البالو میزنم
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
تا وقتی که حالت بستنی بگیره برای یه بسته کامل فالوده یه لیوان اب و یه لیوان شکر قاطی میکنی رو حرارت میذاری مرتب هم بزن اما نباید به جوش بیاد وقتی شکر کامل حل شد گلاب بریز نصف لیوان بعد بذار سرد بشه بذار فریز