2777
2789
عنوان

عمل بینی کار خوبیه؟؟؟؟

276 بازدید | 22 پست

شماعمل کردید؟ 

دوست دارید عمل کنید؟

تعداد رای : 30
نظرسنجی
اره
20
66%
نه!به ریسکش نمی ارزه
10
33%
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز است؟  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بینی انحراف بدجور داشته باشه یا شکل و شمایلش باعث مشکل توی تنفس بشه یا خیلی بزرگ و بی قواره باشه توی صورت کار خوبیه در غیر این صورت خیر...

دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!
بشدت دوس دارم عمل کنم دوبارم تا دراتاق عمل رفتم ازترس اینکه نکنه بهوش نیام کنسل کردم خخخخ

من پنج روز دیگه نوبت عمل داشتم از ترس اینکه مشکل تنفسی نداشته باشم کنسل کردم مشکل دیگه ام اینه که بینیم خیلی بزرگ نیست به خاطر همین میترسم خیلی کوچیک شه.

من پنج روز دیگه نوبت عمل داشتم از ترس اینکه مشکل تنفسی نداشته باشم کنسل کردم مشکل دیگه ام اینه که بی ...

پیش کدوم دکتر بینیت گوشتی یااستخونی من بینیم هیج مشکل نداره اصلا ولی بشدت عاشق عملم‌.علی محمدخانی فرزان رضایی مدنظدمه

اگه بینی انحراف بدجور داشته باشه یا شکل و شمایلش باعث مشکل توی تنفس بشه یا خیلی بزرگ و بی قواره باشه ...

بینی من این مشکلات رو نداره از نیم رخ خوبه یه قوز خیلی خیلی کوچیک داره و از روبه رو یه کم سرش گرده دوست دارم قلمی بشه پنج روز دیگه وقت عمل داشتم که ترسیدم بعدش نتونم نفس بکشم و کنسلش کردم الانم سر در گمم نمیدونم چیکار کنم

پیش کدوم دکتر بینیت گوشتی یااستخونی من بینیم هیج مشکل نداره اصلا ولی بشدت عاشق عملم‌.علی محمدخانی فر ...

دکتر پیام واردی  

نوکش گوشتیه

من خودم عمل کردم بنظرم اگه بینی خوب باشه اشتباه حساسیت زیاد نشون دادن و عمل کردن چون به هرحال یسری ع ...

چه عوارضی ؟میتونید مثل قبل راحت نفس بکشید؟