2777
2789
😂😂 دیونه

حسود.پلاستیکی.نباشیم# 😎😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
نه شخصیت فکر نمیکنم منظورشون باشه  سایر سختی های شغلی رو میگن و حق میدم بهشون واقعا

تمامی شغل ها سختی خودشونو دارن کارگر معلم خلبان پزشک نظامی فرقی نداره اونا اگه ادم درستی باشن این تحمل مشکلات شغلی برای ادم آسون میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه شخصیت فکر نمیکنم منظورشون باشه  سایر سختی های شغلی رو میگن و حق میدم بهشون واقعا

عزیزم امضاتو خوندم مگه بیت شعره چطوری بود که کنکور رو بد دادی 😊 کنجکاو شدم 😁

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم …….میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم ……..🖤💔
معلم همسر معلم هم ب درد نمیخوره ن حقوق و مزایای عالی دارن هم اینکه تابستون و عید کلا ور دلت باید ت ...

کار دوم نداره؟؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

تو خونه ور دل من نشسته ارز دیجیتال کار میکنه

شکر خدا خیلی از کارمندی بهتره

قبلش جفتمون مهندس بودیم، خااااااااااک بر سر شغل کارمندی اونم تو شرکت خصوصی اونم با حقوق وزارت کار

( به خودتون نگیرید خودمون و گفتم)

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
عزیزم امضاتو خوندم مگه بیت شعره چطوری بود که کنکور رو بد دادی 😊 کنجکاو شدم 😁

😂😂 این درباره ی من نیست 

جایی دیدم خوشم اومد گذاشتمش امضام 

بیت شعر هم نوشته شده داخل امضام 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

چون ک مزايا نداره امنیت نداریم وقتی بی وقت نمیشناسن باید بره حقوق درست حسابی م نمیدن

ای بابا  چ بد

میدونم خدا پشتمه و همیشه هوامو داره و ناامیدم نمیکنه 😍🥰 خدا جون دوستت دارم