2777
2789
عنوان

افسردگی رو کیا درمان کردن

58 بازدید | 10 پست

سلام مداوم اضطراب دارم‌خواب ندارم همش افکار منفی همیشه خستم دیگه مثه سابق نیستم خدایا من چرا اینطور شدم من اینقدر پر انرژی بودم هرکی میگفت افسردگی میگفتم جمع کن خودتو بابا سر ی قرص لعنتی شوک بهم وارد شد اینطور شدم نمیخوام قرص بخورم روحیه ی خوبی دارم راهکاری دارین بگین درضمن ۱۶ سالمه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم درمان داره نگران نباش میگذزه این روزا من استرسم اینقدر بود که پانیک شده بودم . جایی مشغول ...

درس میخونم الان حال هیچی رو ندارم میترسم دوست دارم از تهه دل گریه کنم ولی نمیتونم

چیکار کردین شما میشه بگین

والا من راه های طولانی رفتم معلومم نشد از چی بود یگی گفت افسردگی بعداززایمان یکی گفت ترسیدی یکی گفت ویتامینت کمه ووووو واقعانفهمیدم چی بود همه ره هارم رفتم الان سرکارمیرم افکار منفی ازم رفته مهمترین علتشو خدا میدونم چون اگر امید نداشتم میمردم بخدا . تو آخه بگو دلیلش چی هست به نظرت چه اتفاقی افتاد اینطوری شدی؟

والا من راه های طولانی رفتم معلومم نشد از چی بود یگی گفت افسردگی بعداززایمان یکی گفت ترسیدی یکی گفت ...

ی شوک بعد ی دارو البته مشکل خونواده هم داشتم الان که اینطورم کمتر بهم گیر میدن 

ی شوک بعد ی دارو البته مشکل خونواده هم داشتم الان که اینطورم کمتر بهم گیر میدن 

ببین من نظزم اینه زمان میبره باید به خودت فرصت بدی بلاخره بحرانی رو پشت سر گذاشتی من 15 16 ماه درگیرش بودم .مرگ رو باور کرده بودم

ببین من نظزم اینه زمان میبره باید به خودت فرصت بدی بلاخره بحرانی رو پشت سر گذاشتی من 15 16 ماه درگیر ...

تست افسردگی دادم‌نوشت متوسط تا شدید بخدا دیگه خسته شدم هرجی خدا رو صدا زدم کمکم کن ...