2777
2789

مثل من که مجردن انقدر دلشون میخواد ازدواج کنن.

چون تفاوت نسل بین پدر مادرا و بچه ها زیاده منم ی دختر جوانم دلم میخواد برم مثلا ابروهامو فیبروز کنم به خودم برسم( البته حجابم کامله) اما خانواده اصلا اجازه نمیدن.

اجازه بیرون از خونه موندن ندارم اسیرم

اختیار وسایل خودمم تو خونه ندارم

دخترا توی خانواده هایی مثل خانواده من واقعا اسیرن.

وضع من بدتر هم هست و پدرم فوت کرده.توی این جامعه خوبمون که دختر تنها اصلا جایگاهی نداره.بدون هیچ پشتوانه ای.

ازار و اذیت مردا و پسرا هم که نگم براتون.(تو تاپیک قبلم هست)

دخترایی مثل من فکر میکنن ازدواج راه نجاته( چون راهی برای مستقل شدن ندارن)

حالا این ازدواج یا چاهه براشون یا واقعا راه حل.

انشالله همه مجردایی که میخوان ازدواج کنن خوشبخت شن.

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو❣

ذکر یا فتاح را برای ازدواج باید به مدت هفت روز بعد از نماز های پنج گانه قرائت کنید . ذکر یا فتاح برای ازدواج در هر مرحله باید 125 مرتبه قرائت شود. اگر در این هفت روز روزه بگیرید قدرت اجابت ذکر یا فتاح 70 برابر می شود.

مامان من بخاطر محدودیت ازدواج کرد به قول خودش  از چاله رفت تو چاه برای درست کردن یه چیزی فرار راهش نیس

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ذکر یا فتاح را برای ازدواج باید به مدت هفت روز بعد از نماز های پنج گانه قرائت کنید . ذکر یا فتاح برا ...

مرسی خواهر مهربون🙏

ذکر یا فتاح را برای ازدواج باید به مدت هفت روز بعد از نماز های پنج گانه قرائت کنید . ذکر یا فتاح برا ...

مجربه شما نتیجه دیدی؟

دوستان دعا میکنید که بعد از محرم و صفر نامزد کنم؟ یک صلوات واسم بفرستین♡
مامان من بخاطر محدودیت ازدواج کرد به قول خودش  از چاله رفت تو چاه برای درست کردن یه چیزی فرار ر ...

تو فکرم این تنها چارست.سپردم به خدا که انشالله چاه نباشه😔

من که کلا ازهرجهت ازادم خونوادم واقعا خون تازه مامانم سرشو از رو تاسف نشون میده میگه چراتو دوس پسر نداری یامیگه م.هاتو رنگ روشن تر کنه خالا من میگم رنگ نمیخوام   ولی خب بازم دلم ازدواج میخواد چرا؟؟چون خب نیاز دارم دوس دارم خاطرخواه داشته باشم که هیچی ندارم

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
چاه باشه که بدبخت میشی تا اخر عمرت. هی کتک بخوری و ادم به حسابت نیارن و کلفتشون بشی :(

بله متاسفانه.دخترایی مث من با هزار امید ازدواج میکنن انشالله خدا خودش کمک کنه چاه نباشه.

من که کلا ازهرجهت ازادم خونوادم واقعا خون تازه مامانم سرشو از رو تاسف نشون میده میگه چراتو دوس پسر ن ...

بخدا من اگر خانوادم و اطرافیان بدم راحتم بزارن اصلا دلم ازدواج نمیخاد.با اینکه بخاطر نداشتن پدر کمبود محبت هم دارم

بخدا من اگر خانوادم و اطرافیان بدم راحتم بزارن اصلا دلم ازدواج نمیخاد.با اینکه بخاطر نداشتن پدر کمبو ...

خدا خودش کمکت کنه عزیزم سخته

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
اینجا نی نی سایته عزیزم  به محض اینکه یکی شوهرش بهش گفت غذات نمک نداره میان به کجردا میگن چرا ...

دقیقا عزیزدلم.حرف بدی بهم نزدن.فقط خواستم وضعیت دخترایی مثل خودمو بگم که دلشونو نشکنن.بخدا ماها محتاج دعاییم.کاش بجا نصیحت شوهر بد و اینا برامون دعا کنن.❤❤❤