2777
2789
عنوان

برای بچه دار شدن چه نذری کنم

1034 بازدید | 16 پست

تورو خدا اگر کسی بلده چه نذری خوبه 😔 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

💠 روز 25 ماه مبارک رمضان ایه 49 -50سوره شوری رو می نویسی اسم زن وشوهر رو هم می نویسی زیرش می زاری لای قران با یه صدقه تا سال دیگه نی نی رو بغل میگیری ان شاءالله (دوستی گفت با این کار حاجتم رو گرفتم) در کل برای همه حاجتی مجرب هست که اگه حاجتی دیگه بود فقط حاجتت رو مینویسی 

🔆لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ 49

🔆از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد

🔅أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ 50

🔆و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرااو دانا و تواناست

💸صدقه اش کنار بزارید تا فهمیدید حاجتتون روا شد همون لحظه صدقه رو رد کنید💸

⬆️عزیزان فرصت رو از دست ندین خییلی ها خدا شاهد حاجتروا شدن مخصوصا برا نی نی دار شدن⬆️⬆️

⭕️⭕️دوستانی میگن عذرشرعی دارن میتونید به کسی بدین براتون بنویسه و حاجتت هم پائینش میتونید کسی براتون آیه بنویسه و خودتون حاجت و حتمااا مواظب باشید دستتون به آیات نخوره

برای رسیدن به آرزوم دعا کنید 🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توسجده بگو 

رب هَب لی مِنْ لَدُّنْکَ ذُرِیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ اَنتَ السمیعُ الدُّعا 

رب لا تَذَرْنی فَرْداً و اَنتَ خیرُالوارِثین 

بچتو نذر امان زمان بگن

ان شاالله بحق این شبهای پرعظمت خدا به هرکی نداره سالم وصالحش رو بده همچنین به شما 

1403/5/22مردم

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
چطوری اسم خودمونو شوهرمونو بنویسیم ؟

بعد ایه و معنی ک نوشتید پایین اسم هاتون رو بنویسید 

صدقه هم بذار و همه رو لای قران قرار بدید..

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
خدا به حق دوازده امام و چهارده معصوم یه بچه سالم بهت بده

ممنونم عزیزدلم😘

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊