2777
2789
عنوان

دخ دخ ماکان بند اومده خواستگاریم 😎😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 2702 بازدید | 81 پست

ساقی ھستم نمونه کارم

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دروغ میگه عقده پر بازدیدی داره ننگ به نیرنگ تو

دروغ_بسه#  

ننگ.به.نیرنگ.تو#  

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
زنش نشوو بابا مرد زندگی نیست😂😂😂😂

اتفاقا خیلی مرد😍

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
هزار الله اکبر چیکار کردی ک اوند😂

اشتباهی ادرسو رفته

دیگه گفته زشته بزار بریم

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
عکستو بزار ببینم خوسگلی بلخره زن ماکان بشی عکست میره تو نت الان بذار برامون

رهام خوشش نمیاد 

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم