2777
2789
عنوان

کیا عزیزشون به قتل رسیده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9504 بازدید | 184 پست
 بچه ها پیج اش رو میزارم برید نگاه کنید دقیقا امضاش داخل پست هاش هست 

اون از خودش یکسره عکس و فیلم میزاره😐😐😐😐😐😐😐😐اصلا انگیزشو از این کاراش نمیفهمم

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر یکی از همشهریامون با فامیلاشون در راه گناوه بودن. یه جا  ماشین نگه میدارن که استراحت کنن و یه چای بخورن. یه ماشین میاد میبندشون به تیر.   هیچ وقت هم مشخص نشد کی بود بهشون حمله کرد. البته صاحب ماشین دشمن داشتن اون طرفا. ولی اون پسری که به قتل رسید یکی از فامیلاشون بود که اتفاقی داشت با بقیه ی افرادی که اونجا دشمن داشتن میرفت برای پیدا کردن کار.   خیلی مظلومانه کشتنش. مادرش کمرش شکست از داغ این پسر.  

اسی نمیری

من یاد عمو شوهرم انداختی دارم براش اشک میریزم🤭

یاد خاطرات بد انداختی مارو

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ماه رمضون بود  یه چند نفر دزد میان اطراف مغازه ی عموم انگار یه سری وسیله و کیف اونجا داشتن&nbs ...

😭😭😭

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
😭😭😭

یعنی هنوز که هنوزه وقتی اون صحنه جلو چشمم میاد گریم میگیره🥺😢😭😭😭

میگه که:ماکه از پاک دلانیم که                                                                            ز کس کینه نداریم        یک شهر پراز دشمن و....                                                                                     یک دوست نداریم                                   🙃🖤💔
همونه که یه پسر کوچیک داره رستوران داشتن بخاطر کرونا ورشکست شدن؟

اون تهران هست

استارتر  تویه  تاپیکش  گفته  شیرازه 

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
یعنی هنوز که هنوزه وقتی اون صحنه جلو چشمم میاد گریم میگیره🥺😢😭😭😭

والا اینجور ک تو تعریف کردی منم خیلی ناراحت شدم قشنگ تصورش کردم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

استارتر چی تو مخت میگذره  .چند روز پیش جلوی جاریت خالی بستی شوهرت هم فهمیده.

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
وای سه تا تجربه نزدیک😥

کجای کاری خودکشی دیدم تیراندازی بغل گوشم کلا یا شوهرم یا اینا منو سکته ندن ول نمیکنن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم