2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

148 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

لطفا تجربه هاتون رو در از پوشک گرفتن بگید استفاده کنیم

دختر من دوسال و سه ماهشه یه هفته است شروع کردم ولی اصللللللا همکاری نمیکنه امروز کلافه شدم پوشکش کردم

پسرم شانزده ماه هست امروز امتحانی شروع کردم با شورت آموزشی اینا چند بار بردمش پلی یبار کرد بقیه رو توو شورت و پوسک‌..آب بازی خیلی دوست داره بخاطر آب می‌ره جلو در حموم میگه جیش جیش...ولی میریم‌نمی کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر من ۲ سال و نیم که شد داخل توالت براش توالت فرنگی گذاشتم

صبحا که بیدار میشد میبردمش اون جا جیش میکرد از قبلم یه شکلات توی توالت جاساز کرده بودم بعد که جیش میکرد میگفتم فرشته ها برات جایزه آوردن

۲ روز اول صبح تا عصر باز بود

۲ روز دوم صبح تا شب

دیگه تموم

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

عزیزم صبور باش. البته اشکالی نداره گاهی هم پوشکش کنی. چند ماه طول میکشه تا راه بیافته. روزای اول تا دو هفته تمام روزت میشه دستشویی بردن بچه. 

خیلی هم لجبازی می کنه، باید بهش جایزه بدی موقع دستشویی رفتن... من شکلات می دادم. 

مال من پسر بود، جیشش میریخت بالا با هم ذوق می کردیم🤣می گفتم مث اقا شیره جیش کردی. 

یا می گفتم من جیش دارم بیا با هم بریم... 

بهرحال یک سفر طاقت فرسای دو سه ماهه هست. 

خسته نشو. 🙂

اماده وقایع غیرمترقبه هم باش. که عصبانی نشی 😅

پسرم شانزده ماه هست امروز امتحانی شروع کردم با شورت آموزشی اینا چند بار بردمش پلی یبار کرد بقیه رو ت ...

شانزده ماه هنوز بچه قدرت کنترل عضلات دفع رو نداره

و این کار از نظر شرع و قانون کودک آزاری محسوب میشه

بله عزیزم. یک هفته اول خیلی سخت و فشرده کار داری. هفته دوم بهتره... هفته سوم بهتر ازون... همینطوری ب ...

دختر من کلا تو کمتر از یک هفته تموم شد کارش 

دختر من کلا تو کمتر از یک هفته تموم شد کارش 

به منم یک نفر همین حرفو زد. گفت دو سه روز فقط کار داره. بخاطر حرفش هفته اول خسته و درمونده شدم... به گریه افتادم... از چند نفر دیگه پرسیدم، 

فهمیدم که:

در واقع یک هفته نیست. یک هفتش شدیدتره. یعنی بیشتر کار داره. 

کسی باور می کنه یه بچه دوساله، بعد از یک هفته اموزش دیگه راحت بره دستشویی، هیچ وقت از دستش در نره...؟!!!

امکان نداره. مخصوصا پسرها