2726
عنوان

کدبانوها لطفا بیاین کمک

81 بازدید | 16 پست

سلام .مرسی اومدین تاپیکم .من هر چی کیک درست میکنم خراب میشه همش خمیر میشه امروز کیک سیب درست کردم همه رو ریختم رفت .دمای فرم ۱۸۰ درجه و زمانشم یک ساعت بود ولی همش خمیر بود داخلشم اصلا نپخته بود .خیلی ناراحتم کل زحمتام به باد رفت 

.                                              

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

قالبت کوچیکه

فرت خراب شده حرارت ۱۸۰ نیست بیشتره .منم فرم خراب شده رو ۱۲۵ میذارم همون حرارت ۱۸۰ رو داره

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
قالبت کوچیکه فرت خراب شده حرارت ۱۸۰ نیست بیشتره .منم فرم خراب شده رو ۱۲۵ میذارم همون حرارت ۱۸۰ رو د ...

فرم تازه خریدم چند بار بیشتر استفاده نکردم ازش

.                                              

همه کیکای اولشونو خراب میکنن ،اگر با پودر اماده نباشه

کیک سیب برا مبتدی ها خوب نیست منم درست کردم یه بار ریختم دور 

نکات زیاد هست،ارد تازه و سه بار الک شده،و بکینگ پودر تازه

استفاده از شیر یا اب ولرم

همزدن تخم مرغ و شکر ۸ مین،وقتی اردو ریختی زیاد هم نزن در حده قاطی شدن و در یک جهت باشه حتماااااا 

و فرت یه رب قبل روشن باشه

راستی ظرف شیشه هم خوب نیست واسه کیک



با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

ببین عزیزم اولا ک سعی کن ازپودرکیک رشد استفاده کنی تاالل حساب شیوه کارکردن بافردستت بیاد(زیاد دماشوزیادنکن)


واینکه داخلش نمیپزه عوامل متعددی داره ولی بنظرم مهمترینش شیر یااب زیادریختی یاحتی زیاد هم زدی.اینارو بایدخودت امتحان کنی

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730