2733
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
2738

نصف پیمانه عدس با یه پیاز چهارتیکه کن و نمکم بریز و یه تیکه مرغ کوچیک و یه هویج کوچولو رو هم حلقه حلقه کن بذار بپزن .

وقتی مخلوط بالا آماده شد پیاز داغ کن و اندازه دو قاشق غذاخوری ( تره و جعفری یا گشنیز ) به پیاز داغ اضافه کن بعدم اون گوشت مرغ داخل عدس بردار ریش ریش کن بنداز با پیاز داغ اینا یه کم تفت بخوره و ادویه اتو بزن .یه گوجه تپل بردار رنده کن و بد یه نصف قاشق رب اضافه کن .

حالا بقیه مخلوط عدس با دست یا هر چیزی مثل ته قاشق یه کم له کن نه خیلی که حالت خمیری بگیره همینکه پیاز چهارتیکه ات به خورد عدس بره و قیافه اش معلوم نباشه خوبه . اینارو هم به مواد اضافه کن .

بعدم آبجوش اندازه دو کاسه یا بیشتر بریز و بعد نیم ساعت رشته رو بریز خوب رشته رو خورد کن بعد بریز زیادم نریز که سنگین نشه در انتها یه قاشق آبلیمو تازه هم بزن عالی میشه 😊

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

دو سه تا پیاز رو ریز خورد کن تفت بده

بعدش یه کم زردچوبه مرغ

پودر زنجبیل و فلفل و هویج رنده شده و جو پوست کنده  یا جو پرک رو بریز و آب بریز تا جوش بیاد بعد نمک بزن و بزار مرغ و جو حسااابی بپزن بعد سبزی بریز(من همون اولش میریزم) اگر جو پوست کنده ریخته قبل از پخت بریز تو آسیاب چند تا پالس بزن نه زیاد خورد بشه هاااا

بعدشم خیس کنی بهتره زمان پخت و میارع پایین


بعدکه اینا پخت بزار آبش تبخیر بشه و بعد  یه قاشق رب سرخ کن بریز وقتی رب باز شد

شیر بریز تا با غلظتی که نیخوای برسه شلی و سفتی و با شیر درست کن

بعدشم خامه بریزو و قتی خامه باز شد خاموشش کن

سوپ دال عدس با ورمیشل ، عدس قرمز میذاری بپزه  بعد پیاز داغ وادویه زرد چوبه میزنی ودس اخر رشته سوپ خیلی خوشمزه ومقوی ،سوپ برنجم مثل جو  هویج رنده کن تو برنج اب مرغ وجعفری ورب

منتظر روزای بهترم ✌
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز