دو سه تا پیاز رو ریز خورد کن تفت بده
بعدش یه کم زردچوبه مرغ
پودر زنجبیل و فلفل و هویج رنده شده و جو پوست کنده یا جو پرک رو بریز و آب بریز تا جوش بیاد بعد نمک بزن و بزار مرغ و جو حسااابی بپزن بعد سبزی بریز(من همون اولش میریزم) اگر جو پوست کنده ریخته قبل از پخت بریز تو آسیاب چند تا پالس بزن نه زیاد خورد بشه هاااا
بعدشم خیس کنی بهتره زمان پخت و میارع پایین
بعدکه اینا پخت بزار آبش تبخیر بشه و بعد یه قاشق رب سرخ کن بریز وقتی رب باز شد
شیر بریز تا با غلظتی که نیخوای برسه شلی و سفتی و با شیر درست کن
بعدشم خامه بریزو و قتی خامه باز شد خاموشش کن