💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓 ب امید خوش اندام شدن 🙂 من باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند تکه بزرگ سیب زمینی پوست بگیرید و داخل خورشت بیندازید و بگذارید نیم ساعت بماند تا نمک خورشت را به خود جذب کند. این نکته را به خاطر بسپارید که سیب زمینی نباید بیش از حد در خورشت بماند، چرا که در این صورت نمک جذب شده را دوباره به خورشت پس میدهد.
میتوانید مقادیر مواد اولیه را افزایش دهید. به عنوان مثال آب جوش بریزید. اما این روش ممکن است شوری را کاملا از بین نبرد، اما آن را کاهش میدهد.
میتوانید در یک قابلمه جداگانه، مقدار کمی خورشت بدون نمک بار بگذارید و سپس آن را به خورشت قبلی اضافه کنید.
از مواد خوراکی ترش استفاده کنید. به عنوان مثال میتوانید سرکه، آبلیمو، آبغوره و کمی رب انار به خورشت اضافه کنید. در صورت استفاده از سرکه سیب، آن را با مقدار کمی شکر مخلوط کنید و سپس داخل خورشت بریزید. حواستان به مقدار شکر باشد که زیاد نشود. در غیر این صورت، خورشت شیرین شده و طعم قورمه سوزی بد میشود.
برای رفع شوری خورشت، میتوانید یک قاشق چایخوری نوشابه اضافه کنید.
با آرد گندم، خمیر درست کنید و آن را به شکل گلولههای ریز در بیاورید. سپس آنها را داخل خورشت بیندازید و بعد از حدود نیم ساعت، آنها را خارج کنید. این گلولهها تا حدودی، نمک اضافی خورشت را جذب میکنند.
میتوانید یک تکه نبات زعفرانی داخل خورشت بیندازید. به طور کلی، مواد خوراکی شیرین میتوانند تا حدودی شوری خورشت را بگیرند. اما اگر مقدار شیرینی زیاد شود، طعم خورشت قورمه سبزی مطلوب نخواهد شد.