2777
2789
عنوان

خونه نشینی

527 بازدید | 26 پست

کلافم کرده چیکار کنیم؟دست و دلم ب کار خونه نمیره ن ک بگم کار نمیکنم.مجبوری ..  دلم یه هوای تازه میخاد.چقدر دلم تنگ شده برم یه فلافل کثیف بخورم.یه بستنی قیفی.یه دوچرخه سواری توی جنگل نور .ک هوای شاخ و برگ و خاک نم زدش بخوره ب مشامم  .. چقدر همه چیز آرزو شده

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جای من باشی چی میگی؟ اساسام چند ماهه تو کارتونه خسته شدم از این وضع

مستاجری؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

وجدانا نمیرید بیرون؟؟؟

والله من همش بیرونم البته با‌ماشین خودم

همه جا هم میرم

پمپ بنزین خرید و همه چی 

فقط مهمونی نمیرم زیاد

همه این چیزهایی که میگی هم میخرم‌میخورم به جز فلافل چون خوشم‌نمیاد و به جاش کباب ترکی میگیرم

ماسک بزنید و دست و بالتون رو بشورید هیچی نمیشه 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

دلتنگ هیچی نشو بزار تو خونه بپوسی اما دلت هوای هیچیو نکنه ۲۰ روز دارم از درد کرونا ارزوی مردن میکنم دو بار خواستم خودمو بکشم انگار از قبر اومدم بیرون به حدی عذاب کشیدم دو تا بچهامو سپردم به خدا دیگه نگاهشون نمی کردم که دلتنگشون نشم

دلتنگ هیچی نشو بزار تو خونه بپوسی اما دلت هوای هیچیو نکنه ۲۰ روز دارم از درد کرونا ارزوی مردن میکنم ...

آره میفهمم چی میگی ما هم تازه خوب شدیم

آره میفهمم چی میگی ما هم تازه خوب شدیم

خدا دیشب انقدر تو بالکن امام رضا رو صدا زدم فقط یبار دیگه سالم بشم شوهرم فقط گریه می کرد به حدی بی حال میشم تازه ۵ روز بیمارستان بودم خدا سر هیچکس نیاره