2777
2789
عنوان

پریود نشدن و بی بی چک منفی

114 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من تو ماه ۴ام اقدام برای بارداری دوم هستم و از وقتی که اقدام کردم پریودیام تقریبا ۳۳ روزه شده الان ۳ روز پریودم عقب زده نفخ و صدای زیر شکمم دارم هر لحظه احساس میکنم پریود میخوام بشم و بی بی چکم دیروز منفی  بود و سینه راستم مثل زمانی که دخترمو شیر میدادم رگ میکشید انگار رگ میکشه یکدفعه حالا نمیدونم باردارم یا نه کسی اینطوری بوده؟

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏

منم چند ماه پیش اینجوری بودم. اما ازمایش مهمه. دکتر به من گفت چیزی خوردی hcg رفته بالا یا بی بیت مثبت نبوده توهم زدی خط تبخیر 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالا رو بخون👆👆👆

@کاربری_هزارمم_19

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

اسی منفیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم چند ماه پیش اینجوری بودم. اما ازمایش مهمه. دکتر به من گفت چیزی خوردی hcg رفته بالا یا بی بیت مثب ...

ن بیبیم ک مثبتش واضح بود توهم نیست خخ .. پس چرا پریود نمیشم؟؟ از اقدامم 30 روز گذشته هنوز پری نیومده ۱۶ روز بعد اقدام از منفی بود

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
ن بیبیم ک مثبتش واضح بود توهم نیست خخ .. پس چرا پریود نمیشم؟؟ از اقدامم 30 روز گذشته هنوز پری نیومده ...

ماله منم همینجور بود واضح 

1
5
10
15
20
25
30
35
40