2777
2789
عنوان

قیمت دلی که می‌شکنیم...

155 بازدید | 22 پست

شده عزیزاتون دلتون بشکنن جوری که آرزو مرگ کنید‌...💔چیکار کردید اون لحظه

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

هيچى ارزوى مرگ ميكنم ولى تا بخواد خدا منو بكشه دير ميشه ميخوام خودم دست بكار بشم

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درد استخون سوزیه ک اونا تنها کسایی ان ک میتونن تکیه گاهت باشن اما ....

تکیه گاه ک هیچ یجوری خوردت کردن داغونت کردن ک دیگ خودتم خودتو نداری💔پذیرفتی ک اونا نمیخان باشی 💔

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
سعیمو میکنم که نشکونم بد دردیه لامصب

تو نمیشکنی 

اما دلت که میشکنن چی چیکار میکنی اگه برگردن تو صورتت طوری حرف بزنن ک بفهمی نمیخانت دوست ندارن نمیخان باشی چی

هيچى ارزوى مرگ ميكنم ولى تا بخواد خدا منو بكشه دير ميشه ميخوام خودم دست بكار بشم

حس میکنم حلش نمیکنه بازم میری از دور وایمیسی ب تماشا

دقیقااااا امشب عموهامو ب خدا واگذار کردم 

که همه ی اموال بابام رو بالا کشیدن زمیناشون رو 

و پدرم بخاطر اینکه بی ابرویی نشه هییچچچ نگفته

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
تو نمیشکنی  اما دلت که میشکنن چی چیکار میکنی اگه برگردن تو صورتت طوری حرف بزنن ک بفهمی نمیخانت ...

اونا نمی‌خوان نخوان 

باید یاد بگیریم که ما هیچ وقت جای دیگران رو پر نمی‌کنیم 

من دردتون میفهمم تجربه اش کردم 

هییی روزگار

با خدا حرف بزن آروم میشی 

فقط خدا 

خدایا شکرت

اونا نمی‌خوان نخوان  باید یاد بگیریم که ما هیچ وقت جای دیگران رو پر نمی‌کنیم  من دردتون ...

چقدر حرف بزنم شاید واس خدا بنده ای نبودم ک نماز و روزم بدون عیب و کم کاست باشه اما بیشتر از هرچیزی سعی کردم انسان باشم حتی وقتایی ک چیزی میخوردم حواسم بود کسی دلش نسوزه دلش نخاد طوری ک نداشته باشه نخوره اینارو نمیگم ک منت بزارم ن خودم خاستم اینطور باشم اما یه نشونه لااقل 

خسته نیستم زمین خوردم بلند میشم زمینم میزنن سخته...💔ببخش اینقدر حرف زدم شرمنده 

دقیقااااا امشب عموهامو ب خدا واگذار کردم  که همه ی اموال بابام رو بالا کشیدن زمیناشون رو  ...

😞😞💔💔💔امیدوارم خدا جوابشونو بده 

ان شاءالله

😞

ببخششون  بخشش خیلی قشنگه خدا رو شکر کن

نمیشه نمیتونم پس حسرتی ک من میکشم چی!

گفتم عزیزانم هستن نمیتونم از صمیم قلب ببخشم اما کاری ام ندارم همش تو قلب خودمه ک سیاه شده از این همه بی مهری ک دیده