2777
2789
عنوان

بچه دار بشن یا نه🤔

121 بازدید | 8 پست

یه خانمه رو میشناسم از بچگی پاهاش مشکل داشتن و بعد از ازدواج کلا فلج شده.دوتا بچه 7-8 ساله داره که همه کاراشو انجام میدن و کل بار زندگیش و کاراش رو دوششونه.بچه هاش خیلی افسرده و ناراحتن و اصلا از شرایطشون راضی نیستن

ادمی رو میشناسم که وقتی به دنیا اومد پدرش 65 ساله بود و از چندسال بعدش که کلا ناتوان شد بچش خیری از زندگیش ندید

یا ادمایی رو میبینم که خیلی فقیرن و نون واسه خوردن ندارن اما چندتا بچه دارن

من عقیده دارم ما نباید به خاطر خودمون و خودخواهیمون یه موجود بیگناه رو به این دنیا اضافه کنیم.اگه مشکلی داریم اصلا نباید بچه دار بشیم.ولی بعضیا میگن بچه دار شدن حق هر کسیه

نظر شما چیه

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

منم همین عقیده رو دارم

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

نه من باهات موافقم

حق نداریم تو شرایط داغون ک نمیتونیم نیازهای بچه رو تامین کنیم  بچه دار بشیم

معذرت میخام  حیوون ک نیستیم بچه بیاریم ولش کنیم ب امون خدا

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این بحثا هیچ فایده ای نداره،چون خیلی نظرا متفاوته،به نظرم اگه بخوای خیلی خیلی منطقی باشی (مثل کتاب اوریانا فالاچی،نامه ای به کودکی که هرگز زاده نش)،کلا نباید بچه دار بشی چون اون از به دنیا اومدنش ممکنه بعدا راضی نباشه،هرچقدرم پولدارباشی.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

دقیقا ادم نباید بخاطر خودخواهیی بچه بیاره....چقدر بچه بیچاره آسیب روانی میخوره و تهش یا ضعیف میمونه یا نهایت خودکشی میکنه از افسردگی...ای کاش وقتی حس خوشبختی تمام زندگیمون رو گرفته و به این نتیجه رسیدیم این خوشبختی و حس شادی رو باید تقسیم کنیم بچه بیاریم