2777
2789
عنوان

اونایی ک بچه نوپا دارن بیان

75 بازدید | 11 پست

دخترم بازیگوشه ولی اینجور نیس ک مواظب مباشه محتاطه ماشاءالله ولی شب ک میشه میبینم یجای پاش سیاه شده یجاش خراش برداشته

اخه چقدر حرص بخورم

الان من باید بیخیال باشم یا حرص بخورم یا نزارم بازی کنه کدوم؟ 

باتوجه ب اینک تازگیا وسواس فکری گرفتم و خیلی خودمو ازار میدم ممنون میشم درست راهنمایی کنین

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای وسواست برو مشاور بچه منم همینه همش یه جاییش سیاهه یه جاییش خراشه

شما چندوقتشه؟ 

حرص نمیخوری؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

من که فعلا درگیر زایمان هستم کاش زایمان تموم بشه این روز های منم برسه از بس از زایمان وحشت دارم موندم چیکار کنم با ترسم😭

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من که فعلا درگیر زایمان هستم کاش زایمان تموم بشه این روز های منم برسه از بس از زایمان وحشت دارم موند ...

اگ میترسی از من بشنو ک طبیعی زایمان کن چون بعدش دیگ همه چیییی تموم میشه ولی سزارین باید اطاق عملو ببنینی و دوباره بعدش زخمو بخیه هاتو میبینی و تا چند وقت درد داریو سرپا شدن سخته

چند ماهته

من که فعلا درگیر زایمان هستم کاش زایمان تموم بشه این روز های منم برسه از بس از زایمان وحشت دارم موند ...

صلواتو ایت الکرسی میخونم

چشونه؟ 

اگ میترسی از من بشنو ک طبیعی زایمان کن چون بعدش دیگ همه چیییی تموم میشه ولی سزارین باید اطاق عملو بب ...

از قضا من بیشتر از زایمان طبیعی می ترسم من از درد به هیچ عنوان نمی ترسم از تصور این که بچه بیاد بیرون می ترسم از سزارین هم بخاطر این می ترسم که ۳ تا بچه میخوام موندم بعدش چه مدلی میشه هفته ۲۷ هستم 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
از قضا من بیشتر از زایمان طبیعی می ترسم من از درد به هیچ عنوان نمی ترسم از تصور این که بچه بیاد بیرو ...

تو اون لحظه داری درد میکشی نمیفهمی کی بچه میاد بیرون طبیعی خیلی خوبه من وقتی زایمان کردم گفتم ا چقد راحت بود یکی دیگه هم برم تو کارش ولی بچه ک بزرگ میشه میفهمی بزرگ کردنش سخته ک ادم بیخیال دومی میشه چ برسه سومی

😆😆😆😆