2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید بازی👋👋🤪🤪😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 256 پست
🤣 خیلی گوش میدم یه آهنگ هس خوشم میاد ازش شاه بانو مال خیلی وقته ولی بعضی جاهاش خوبه کلا موسیقی زیا ...

حالا ۱۹ 😉

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوال ناموسی نپرس😂🔪 سینگل# ✋🏻😐

یعنی تاحالا از هیچ دختری خوشت نیومده😂عوضی حقیقته ناموسی چیه جواب بده

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
بهترین زمان زندگیم خبب همیشهه بچگیم یکم بیشتر توهم  17 رو بگو

درحال حاضر بزرگترینش اینه که دوره های ارایشگری رو بگذرونم ویه سالن خیلی خوب بزنم و برای هر قسمتش یه نفر رو بزارم و خودم فقط میکاپ عروس کنم عاشقشم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یعنی تاحالا از هیچ دختری خوشت نیومده😂عوضی حقیقته ناموسی چیه جواب بده

اهم اهم به نام خدا هستم

چی بگم خب هول شدم😂🔪

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
اهم اهم به نام خدا هستم چی بگم خب هول شدم😂🔪

بیخی اصا نگو دیگه حالا شدم غریبه😂

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
درحال حاضر بزرگترینش اینه که دوره های ارایشگری رو بگذرونم ویه سالن خیلی خوب بزنم و برای هر قسمتش یه ...

ایشالا❤😍

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️
خوشحال زندگی کنم و انقد جو‌ش نزنم😄😐

امیدوارم همیشه خنده هات واقعی باشه عزیز💕

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️
عشقم و ولی اون یکی دیگه رو دوست داره ‌‌‌‌.. مامانم و خودم و دوست دارم

😕😕انشالله خدا کمکت کنه.

۱۵

بیخی اصا نگو دیگه حالا شدم غریبه😂

عرر باشه میگم رو نقطه ضعف من پا گذاشتی😂💔

خب من هنوزم عاشقم اما مجبور شدم ترکش کنم

بخدا داستان من فیلم هندیه😂🔪

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست