2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید بازی👋👋🤪🤪😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 256 پست
عرر باشه میگم رو نقطه ضعف من پا گذاشتی😂💔 خب من هنوزم عاشقم اما مجبور شدم ترکش کنم بخدا داستان من ...

عهه ایول بالاخره از زیره زبونت کشیدم با اینکه اسمشو نگفتی

پس هنوزم عاشق طرفی😂

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😕😕انشالله خدا کمکت کنه. ۱۵

فدات ولی نمیدونه من دوسش دارم وقتی ک میبینمش روم و بر میگردونم یا یجوری رفتار میکنم انگار ازش بدم میاد 🤣 کلا به پسر جماعت نباید رو داد 

خوبی حسم میگه دلت پاک😻

یه روز انقدر موفق بشم ک حسرت دیدنم به دل خیلیا باشه .♡⁩.
چاکریم دارم ورزش میکنم تا سیکس پک هم بیاد بالا😂🔪

الان متوجه شدم اقایی👍😂

۵؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

فدات ولی نمیدونه من دوسش دارم وقتی ک میبینمش روم و بر میگردونم یا یجوری رفتار میکنم انگار ازش بدم می ...

ایول دمت گرم پس ادم قوی ای هستی👌

مررررسی😍❤

۱۱

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عهه ایول بالاخره از زیره زبونت کشیدم با اینکه اسمشو نگفتی  پس هنوزم عاشق طرفی😂

اینجا خیلیا سعی کردن بفهمن ولی آخرش بتو گفتم لنتی😂🔪

از پروفم معلومه دیگ ک هنو عاشقم🤦🏻‍♂️🙌🏻

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
ریحانه 14 سال رفیقیم😁 خب عددشو یادم رفت ولی بگو عاشق شدی یا نه؟😂😁

همیشه بمونید براهم😍

اره عزیزم و خداروشکر بهش رسیدم😁❤

اینجا خیلیا سعی کردن بفهمن ولی آخرش بتو گفتم لنتی😂🔪 از پروفم معلومه دیگ ک هنو عاشقم🤦🏻‍♂️🙌🏻

راس میگی هیچوق دقت نکردم 

ایشالا برسی بهش 

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
همیشه بمونید براهم😍 اره عزیزم و خداروشکر بهش رسیدم😁❤

مرسی❤ خداروشکر بهترینا رو کنار هم داشته باشید😁

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️
مرسی❤ خداروشکر بهترینا رو کنار هم داشته باشید😁

مرررسی❤

رسیدنی در کار نیست داداش چندماهه کات کردم دیگ تمومه😂🔪 زنده_باد_سینگلی# 😎🤘🏻

همین که هنوز عاشقشی نشون میده میخوایش اینجوری نگو اگه تمومه باز شروعش کن 😂