گوشت رو تو قابلمه بپزی خوشمزه تر میشه تا توی زودپز
مخصوصا اگه قابلمه مسی باشه عالی میشه
یه قورمه سبزی خوب ۵ ساعت تا ۷ ساعت زمان میخواد تا خوب جا بیفته
سبزی هاتو خوب سرخ کن اما مواظب باش نسوزه چون تلخ میشه
یه قاشق رب گوجه حین سرخ کردن سبزی اضافه کن ب سبزی ها
لوبیا ها رو یه روز قبل بخیسون تا بادش بره و بعد حسابی بذار جدا بپزن بعد ک خوب پخت به گوشت اضافه کن
گوشت رو قبل اینکه بذاری بپزه با دمبه و پیاز تفت بده
لیمو امانی بریز و هستشو جدا کن ک خورشتت تلخ نشه
اگر میخوای قورمه سبزی روغن روش جمع شه نیم ساعت قبل اینکه زیرش خاموش کنی یه کوچولو یخ بریز توش