2737
2734
عنوان

کسی تاحالا با خمیر هزار لا کار کرده ؟

15535 بازدید | 19 پست

من آمادشو خریدم برش زدم گذاشتم فر 180 درجه 50 دقیقه ولی اونجوری که انتظار داشتم نشد خیلی کم لایه دار یا پف شد میدونین از چیه؟دوست داشتم مث نون ناپلئونی باشه

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2738

من خودم درست میکنم خمیرشو معمولا اول 10 دقه میزارم 200 درجه  تا حسابی لایه لایه بشه بعد 180 میکنم تا آماده بشه ده دقه اول مهمه آماده شو نمیدونم  گرما اتاق دشمن  خمیره  هستش باید  سرد باشه محل کار با خمیر 

عه من گذاشتم بیرون هم دمای اتاق شه


نه سرد بذار توى فر روشم وردنه نكش فقط رولش رو باز كن و با چاقوى تيز اندازه اى كه ميخواى برش بزن

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز