1989
2019

من آمادشو خریدم برش زدم گذاشتم فر 180 درجه 50 دقیقه ولی اونجوری که انتظار داشتم نشد خیلی کم لایه دار یا پف شد میدونین از چیه؟دوست داشتم مث نون ناپلئونی باشه

آیا می‌دانید در هفته ۳۶ بارداری باید برای ذخیره خون بندناف نوزادتان ثبت‌نام کنید؟!

من خودم درست میکنم خمیرشو معمولا اول 10 دقه میزارم 200 درجه  تا حسابی لایه لایه بشه بعد 180 میکنم تا آماده بشه ده دقه اول مهمه آماده شو نمیدونم  گرما اتاق دشمن  خمیره  هستش باید  سرد باشه محل کار با خمیر 

عه من گذاشتم بیرون هم دمای اتاق شه


نه سرد بذار توى فر روشم وردنه نكش فقط رولش رو باز كن و با چاقوى تيز اندازه اى كه ميخواى برش بزن

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1872
1763
2028
1927
1766
داغ ترین های تاپیک های امروز