2821
2789
عنوان

ساعت جفت(00:00)

29699 بازدید | 35 پست

سلام دوستان

شما میدونید ساعت جفت دیدن نشونه ی چیه؟

و اینکه یک نفر بیشتر وقت ها ساعت هارو جفت میبینه،

دلیلش چیه؟،مربوط به افسانه ای هست؟ 

چون من ۰۰:۰۰ رو مخصوصا خیلی زیاد میبینم که توی کانال ها و... میزارن 

ولی منظورشون رو از این کار نمیدونم

اگر شما میدونید میشه بگید یعنی چی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی وااای نمیتونم بگمممممممم 

😂 چرا نمیتونی بگی؟ بگو خب

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

ساعت جفت نشانه ی عشقه .مخصوصا  دوصفر دوصفر...یعنی یا یکی رو خیلی دوس داری یا یکی شما رو خیلی دوس داره و بیادته

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

یه تئوری هست میگه تو این ساعت هر آرزویی کنی برآورده میشه ولی یه نفر هست آرزو میکنه تو به آرزوت نرسی یه جورایی چرته:/

همه یکی تایپک عکس تگشون میکنه یکیم نداریم مارو تگ کنه😕هعی لوله گاز😐🔪
ساعت جفت نشانه ی عشقه .مخصوصا  دوصفر دوصفر...یعنی یا یکی رو خیلی دوس داری یا یکی شما رو خیلی دو ...

چه عاشقانه من 0:0 هرشب میبینم 😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

میترسم از گفتنشششششششش

نترسسسسس بگو😂

یه تئوری هست میگه تو این ساعت هر آرزویی کنی برآورده میشه ولی یه نفر هست آرزو میکنه تو به آرزوت نرسی ...

کی ارزو میکنه من به ارزوم نرسم نفهمیدم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792