2777
2789
عنوان

من 33سالمه و همسرم 36

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 54 پست
اره خب نمیشه ا رو رفتار خوشبختی ینفرو تشخیص داد همونطور ک با ی بحث یا دعوا نمیشه بدبختیشون رو تشخیص ...

اما خوب نیست وقتی دیدیم دونفر تو جمع خوبن واسشون آرزوی خلوتی بد و عاری از عشق داشته باشیم.

مهربان.باشیم#  

وزن سابق ۴۵, وزن فعلی ۵۰, وزن هدف تا عید ۵۵💪💪💪

در کل منظور من اینه:بابا به اندازه کافی کم مهر شدیم،پس جایی یه رفتار عاشقانه دیدیم خوشحال بشیم و سعی کنیم ما هم مهربان تر باشیم نه اینکه عشق و عاشقی رو مسخره کنیم و آرزوهای بد بکنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل منظور من اینه:بابا به اندازه کافی کم مهر شدیم،پس جایی یه رفتار عاشقانه دیدیم خوشحال بشیم و سعی ...

من همیشه دونفر می بینم عشق ورزی می کنن لذت می برم به شرطی که همینجوری همیشه باشن 

به نظر من از بی احترامی کردن تو جمع، بهتر باشه. عشق خیلی بهتر از نفرت و بی احترامیه

نظر شخصیه من اینکه دیگران نباید عمق عشقتونو بفهمن عاشقشی هرکاری براش میکنی تو دلت باشه تو خلوته خودتون نمیگم تو جمع بیخیال هم باشین ن احترام روی خوش لبخند مهربونی ب اندازه باشه ولی بنظرم میانه رو باشین بهتره یکیو میشناسم دخترش16/17سالشه دیگه ولی زنو شوهر تو جمع ی رفتارایی میکنن انگاری تازه نامزدن منکی تازه عروسم خجالت میکشم تو جمع بلاخره شاید دختر مجرد باشه پسره مجرد باشه اونارو آلوده ب گناه میکنیم شاید کسی درکشو نداشته باشه ک این عشقه ن هوس ادم باید حد وسطو نگهداره اینکه کنارهم میشینین و باهم حرف میزنینن ک دیگه عادیه ولی کارای دیگه تو جمع جالب نیس اونکارا یعنی جلب توجه بمن نگاه کنید البته نظره شخصیمه سوتفاهم پیش نیاد تازه اینجوری کمترم چشم میخورین  چون سرزبونا نمی افتی و همه میگن عادیه دیگه تو چشم نیسی نصیحته خاهرانه

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
نظر شخصیه من اینکه دیگران نباید عمق عشقتونو بفهمن عاشقشی هرکاری براش میکنی تو دلت باشه تو خلوته خودت ...

من منظورم افراط تو این مسئله نیست و تا حدودی با شما موافقم،رفتاری که نشان دهنده روابط خاص زناشویی باشه رو نمی پسندم، اما برخی با الفاظ عشقم، جانم هم مشکل دارن، بابا چه اشکالی داره با همسرمون با محبت حرف بزنیم؟ به نظر من اطرافیان با دیدن عشق بین دو نفر باید حظ کنند نه اینکه چندششون بشه.

یه خرده باید از کلیشه های ذهنی که واسمون ساختن کنده بشیم، تمسخر عشق به نظر من عجیب ترین مسئله است. مگه چقدر زنده ایم؟ همش دوست داریم آه و ناله کنیم با دیدن بدبختی یه نفر بیشتر همدلی می کنیم تا دیدن خوشی یکی!

وقتی دونفر باهم خوبن همش دنبال این هستیم که بگیم آره حتما باید یه جای قضیه بلنگه!

نه منظورم این بود که اگه از دیدن عشق و عاشقی بدت میاد یا چندشت میشه، پس از چی خوشت میاد؟تماشای بی مه ...

ن اینکه لیوانامون یکی باشه و تو ی ظرف غذا بخوریم چندشه برام. بعدشم عشق وعاشقی رو ک نباید همه جا جار بزنیم شاید یه نفر شکست خورده باشه یا مجرد باشه و حسرت بخوره ممکنه آه بکشه و زندگی طرف از هم بپاشه

به نظر من از بی احترامی کردن تو جمع، بهتر باشه. عشق خیلی بهتر از نفرت و بی احترامیه

خیلی بهتره بله ولی تو جمع تو یه لیوان اب خوردنو با یه قاشق غذا خوردن نشونه عشقه واقعا؟ اتفاقا منو همسرم عشقمون معروفه تو فامیل ولی این رفتارهارو هردومون نمیپسندیم 

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗