2777
2789

تــو خـــوب بــاش ،

حتی اگر آدم های اطرافت خــوب نیستند ، تــو خـــوب بــاش ، حتی اگر همه از خــوبی هـایت سـو استفاده کردند تــو خـــوب بــاش ، حتی اگر جــواب خــوبی هــایت را با بـــدی دادنـــد ، تــو خـــوب بــاش ، همین خـوب هـا هستند که زمین را بـرای زنــدگـی زیبــا می کنند زنـــدگـی رقـص واژگـان است ؛ یـکی به جـرم تفــاوت ، تنهـــاست … یـکی بـه جـرم تنهـایی ، متفـــاوت … !

دوستای گلم نظرتون راجبه خوبی کردن و بدی کردن چیه؟

به چه آدمایی باید خوبی کنیم؟

خوبی گردن برای ادم های کم طرفیت فقط بدی کردن در حد خودته. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

اينا توو جمله قشنگن

پياده كردنشون توو زندگي واقعي حماقته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نظرمن اینه خوبی کن و فوری دورشو 

دیگ از طرف انتظارخوبی نداشته باش

چون میرینه بهت بعد حالت ازخوبی کردن خودت بهم میخوره

با این همه وصله روی بالم هنوزم بلند پروازم🙃🙂 

+ اونا ارزش ندارن که تو بهشون خوبی میکنی 

- من به " ارزش " خودم فکر میکنم .... 

شاید جواب این باشه ...

اونایی ک نوشتی فقط واسه ادماییه ک از نظر اعتقادی خیلی قوین من خودم باهرکسی مثل خودش رفتار میکنم ولی خیلی خوبه ادم اونجوری باشه

بدی نمیکنم ولی اگ خوبی نبینم خوبیم نمیکنم

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..