2777
2789
عنوان

همه ی خونواده ها مشکل دارن ولی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 96 پست
میگم که این موسسات همه همینجورین کلک پولن فقط  ولی اینجا که میری معلومه نیروی کار میخوان خودشو ...

حالا بازم مشخص نیست امیدوارم قبول کنن غیرمستقیم اینحرفارو شنیدم نگهم ندارن انقد اینور اونور شرکت سراغ دارن ممکنه معرفی کنن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
حالا بازم مشخص نیست امیدوارم قبول کنن غیرمستقیم اینحرفارو شنیدم نگهم ندارن انقد اینور اونور شرکت سرا ...

خوبه پس نگران نباش اول راهی نگهم نداشتن نترس حسابدار هیچ وقت بیکار نمیمونه . سعی کن تا میتونی کار یاد بگیری فقط هر ثبتی که یاد میگیری خوب بفهمش فقط حفظ نکن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه پس نگران نباش اول راهی نگهم نداشتن نترس حسابدار هیچ وقت بیکار نمیمونه . سعی کن تا میتونی کار یا ...

چشم عزیزم همرو مینویسم الان بیشتر چیزارو بدون راهنما انجام میدم خیلی کارمو دوس دارم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
من خودم که گفتم پشیمونم از حرفم  اگه عذر خواهی عذر بدتر از گناهه پس راه چاره چیه برا حرفام ؟؟ ...

دقیقا کدوم زنای شمالی زحمت کشن؟ مرداشون مفت خور؟ تابوده خانومای شمالی اهل گردش و مد و خوشگذرانین. هرچی شنیدی به زبون نیار از نزدیک ببین بعد دهنت باز کن چرت و پرت بگو. اتفاقا هیچ شهری خانوما مثل خانومای شمالی شیک پوش اهل مد نیستن

دقیقا کدوم زنای شمالی زحمت کشن؟ مرداشون مفت خور؟ تابوده خانومای شمالی اهل گردش و مد و خوشگذرانین. هر ...

خانوم محترم شما چی میگی این وسط 

بحث تموم شد رفت منم عذرخداهی کردم نگفتمم مرداشون مفت خورن

گفتم زناشون زحمت کشن حرف بدیه ؟ پس زنهایی برنج میکارن و سر زمینن جنوببن ؟ 

من نگفتم شیک پوش نیستن

شما هم حرف دهنتو بفهمین لطفا بعد شلوغ کنین 

خانوم محترم شما چی میگی این وسط  بحث تموم شد رفت منم عذرخداهی کردم نگفتمم مرداشون مفت خورن گف ...

حالت خوشه؟ برنج کاری که همش کارای زنونه نیست.ندونسته حرف اضافه نزن! برنجکاری چندین مرحله داره یه سری کاراش مردا انجام میدن یه سری خانوما که الانم خیلی کارگر میگیرن. یاد بگیر ندیده و نشنیده حرف اضافه نزن

خانوم محترم شما چی میگی این وسط  بحث تموم شد رفت منم عذرخداهی کردم نگفتمم مرداشون مفت خورن گف ...

بهتره تو حرف دهنتو بفهمی. بعدم تا حالا رنگ شمال دیدی؟ هم شهر هست هم روستا!تو عمرت شمال نرفتی فقط یه چهارتا عکس دیدی  فکر کردی همه جا زمین شالی هست زنا همش در حال کاشت برنجن؟  قضیه تموم نشده تو همین تاپیکم ول کن نیستی باز داری حرفای بیخودت تکرار میکنی. 

بهتره تو حرف دهنتو بفهمی. بعدم تا حالا رنگ شمال دیدی؟ هم شهر هست هم روستا!تو عمرت شمال نرفتی فقط یه ...

حرف بیخود رو شما داری میگی و شلوغش کردی الکی 

شما اصلا حرف منو منظور منو متوجه نشدی و فقط داری جبهه میگیری دفاع میکنی 

من قصدم تعریف و تمجید بود الان شما یه چیز دیگه برداشت میکنی 

من از بچگی شمال خونه داشتیم همیشه و کل عمرم با شمالیا گذشته و بهشون علاقه و احترام دارم و شما اینجا الکی بحث راه انداختی شلوغ میکنی 

حرف بیخود رو شما داری میگی و شلوغش کردی الکی  شما اصلا حرف منو منظور منو متوجه نشدی و فقط داری ...

ظلم و بی غیرت و چرت پرت تعریف و تمجیده؟ دروغات پیش کسایی بگو که تا حالا شمال نرفتن چهارتا عکس دیدن. وگرنه اگه شمال میرفتی میدونستی کار برنج کاری همیشگی نیست و چندماه هست که اونم تو همون چندماه مدام نیست بعدم یه سری کاراش مردونه هست! همه جا زمین شالی نیستوتوی تمام دنیا تو روستاها کارا بین زن و مرد تقسیم میشه و طبیعی هست. شلوغکاریم تو انجام دادای که تو اون تاپیک بی ادبی کردی اینجا اومدی داری مظلوم نمایی میکنی ول کن نیستی. 

ظلم و بی غیرت و چرت پرت تعریف و تمجیده؟ دروغات پیش کسایی بگو که تا حالا شمال نرفتن چهارتا عکس دیدن. ...

لطف کن از تاپیک من برو بیرون الکی شلوغ نکن

من اگه حرفی زدم اشتباه کردم اشتباهمو هم پذیرفتم و  عذر خواهی هم کردم ولی شما همچنان داری پافشاری میکنی و گستاخی و بی ادبی 

من با شما بحثی ندارم الکی خودتو شمالیا رو خراب نکن با طرز حرف زدنت 

همه آدمها چه شمال چه هرجای دیگه محترم هستن و همه جا قشر مرفه و کارگر و... داره چه شمال چه جنوب هر کسی به نوعی زحمت میکشه مرد و زن هم نداره 

شمالیا هم پولدار و شیک پوش و مرفه زیاد داره شما اصلا یهو اومدی یه چیزی خوندی هی داری برداشت خودتو میگی 

من مظلوم نمایی هم نکردم چون آدمی نیستم که پای حرفم نباشم خودم هم پذیرفتم و جبران کردم اشتباهمو 

لطف کن برو بیرون بیشتر از این حرف نزن خانوم دنیا دیده و مرفه و مودب