2777
2789
عنوان

4روز از موعد گذشته بی بی چک

91 بازدید | 3 پست

گذاشتم روز دوم تاخیر منفی شد

الانم نه حالت پری دارم نه بارداری هیچکدوم.فقط تا روز دوم پری خیلی خیلی کم لکه بینی داشتم که با دسمال کاغذی میتونستم ببینم یعنی درحدی نبود که لباس زیرمو کثیف کنه ولی از دیروز اونم قطع شده..کسی بوده مثل من  و باردار بوده؟؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
این لکه لانه گزینیه انشاالله ک بارداری عزیزم

وای انشالله برام دعا کن.ماه قبلم 12روز تاخیر داشتم ولی پری اومد بعد اونم 14روز لکه بینی داشتم.کلا هورمونام بهم ریخته

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای انشالله برام دعا کن.ماه قبلم 12روز تاخیر داشتم ولی پری اومد بعد اونم 14روز لکه بینی داشتم.کلا هو ...

برات دعاکردم عزیزم انشاالله بحق امام زمان دامن همه منتظرا سبز بشه و بچه ی سالم و صالح بدنیا بیارن ازجمله تو عزیزم. بنظرم یه هفته بعداز موعدت یه ازمایش بدی بهتره