2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس دخترا و پسرا

89 بازدید | 7 پست

به نظر شما چرا انقدر اعتماد به نفس ما دخترا کمه و انقدر پسرا اعتماد به عرش دارن ؟؟؟

خسته شدم انقدر شنیدم از دخترا که من چاقم لاغرم زشتم دوست نداشتی ام. اونوقت پسرا با اینکه بعضیاشونم زشتن دختر شبیه فرشته می‌خوان!!! هزارتا ایراد دارن ولی یه بار نمیکنم من زشتم همشم خودشونو دست بالا میگیرن بعضیاشون بیکار و بی پولن خیلی راحت دخترای پولدار مستقل میچسبن بهشون

همینه که تو رابطه های یه طرفه و سرد می‌مونیم می‌ذاریم هر بی دست و پایی دلمونو بشکنه و باهاشون بازی کنه در صورتی که ما دخترا واقعا خوشگل و قوی هستیم .. بیاین تغییر کنیم ارزش خودمونو بدونیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرا خودشون به هم نوع خودشون اعتماد بنفس میدن یه سر به کامنتای پیجشون بزن داداشمی  عشقیی سل ...

آره متاسفانه حسودی ام خیلی زیاده همین حسودی ام به خاطر اینه که هیشکی خودشو همینطوری که هست دوس نداره

خودمو نمیگم کلا میگم البته خودمم قبلاً همش میگفتم زشتم‌ ولی دیدم خیلیم خوبم طرف مقابلم زشته   ...

اره بابا دردت بزنه توی فرق سر اون خدا های اعتماد بنفس😐جن هم باشن اخر یکیشون هست بش بگه سالاری رفیق😐

(: