2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سال کنکورم ۲ بار موهامو کوتاه کردم 

بار اول پسرونه بار دوم با ماشین کچل کچل  😁😐

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
من سال کنکورم ۲ بار موهامو کوتاه کردم  بار اول پسرونه بار دوم با ماشین کچل کچل  😁😐

منم میخام همینکارو کنم😂پشیمون نشدی؟یا با خودت فکر نکردی حالا که چی ...موهای قشنگمو کوتاه کردم بخاطر راحتی کنکور!

خب من کنکوری دیدم موهاشو از ته زد برادر خودمم که کنکور داشت از ته زد دخترم دیدم که زده خیلیا رو دیدم از دخترا موهای بلندی داشتن و کوتاه نکردن و قبولم شدن البته مثلا 5روزی یه بار حموم میرفتن نیم ساعته نه که سرم مو و ال و بل بزنن

منم میخام همینکارو کنم😂پشیمون نشدی؟یا با خودت فکر نکردی حالا که چی ...موهای قشنگمو کوتاه کردم بخاطر ...

نه کلا موی کوتاه دوست دارم ولی نه کچل 😂😂😂😂

ولی خوب بود دیگه حتی بیرونم نمیتونستم برم محدودم کرد خوب بود عکساشم دارم خیلی هم بامزه ان 😂😂😂

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗