2777
2789
عنوان

فرازی از صحیفه سجادیه

33 بازدید | 3 پست

ادامه دعای ۳۹ ام :

پس درود فرست بر محمد و آلش و بر نفسم، این را که به خود ستم کرده، ببخش و رحمتت را به تحمل بار گرانم بگمار و چه بسیار رحمتت به بدکاران رسیده است و چه بسیار گذشتت که شامل حالِ ستمگران شده است

پس بر محمد و آلش درود فرست و مرا سرمشقِ کسی دار که با بخشایش خود، او را از جای های تباهیِ خطاکاران به در آوردی و با توفیقِ خود، او را از مهلکه های مجرمان رهاندی، پس از اسارتِ خشمت به صبحِ آزادی عفوت در آمد و از بندِ عدالتت به رهایی احسانت، در حقیقت اگر چنین رفتار کنی ای خدای من، با کسی کرده ای که سزاوار بودن کیفرت را منکر نیست و از شایستگیِ انتقامت، خود را پاک نمی داند، چنین رفتار میکنی ای خدای من، با کسی که خوفش از تو بیشتر از طَمَعش در توست و با آن که نومیدی اش از نجات محکم تر از امیدش به خلاص است، نه این که نا امیدی اش از روی یاس از رحمتِ تو باشد، یا طَمَعش از روی غرور، بلکه از بابِ کمبود نیکی های او در میان بدی هایش و ضعیف بودن دلیل های او در تمامی پی آمد های گناهانش...

💚🌸💚🌸💚🌸💚🌸💚🌸💚🌸💚🌸💚🌸💚

ذکر روز پنجشنبه : لا اله الاّ الله الملکُ الحقُّ المُبین 

(نیست معبودی جز خدا، سلطان بر حق و آشکار)

التماس دعا 🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB