این نمونه برداری در مطب ،بدون درد ، بدون خونریزی و بدون بیهوشی انجام می شود .نمونه گرفته شده از بیمار با یک وسیله چوبی یا پلاستیکی روی یک لام شیشه ای کشیده می شودو با ماده مخصوص رنگ آمیزی می شود و زیر میکروسکوپ نگاه می کنند.از طریق آزمایش فوق عفونتهای رحم وواژن قابل مشاهده هستند اما مهمترین جنبه این تست تشخیص تغییرات قبل از بدخیمی است.
وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
من انجام دادم اصلا هم ترس نداره یه کوچولو درد داره که اونم اگه خودتو شل بگیری و نفس عمیق بکشی زودی تموم میشه و درد نداره.بعدش یه کوچولو هم خونریزی پیدا میکنی ککه همون روز از بین میره
خدایا بابت داشتن دو تا دسته گل زیبا ازت ممنونم.محمدطاها و محمدسجادم عاشقتونم
بچه ها برید انجام بدید...چرا یه چیز ساده رو پشت گوش بندازیم که خدای نکرده بعدا با مشکلات به مراتب سخت تری روبه رو شیم...ترس و خجالت و ... بذارید کنار.. دردشم معمولیه..اصلا چیز خاصی نیست
با من صحبت کنید منو راضی کنید برم دکتر دل درد زیاد میگیرم به خصوص موقع پری هی میگم این هفته میرم هفته دیگه میرم.می ترسم نمی دونم چراااااااا
من خدا را در قمقمه آب یافته ام ، در عطر پیچ امین الدوله ، در خلوص برخی کتاب ها و حتی نزد بی دینان . اما تقریباً هیچ گاه وی را نزد آنانی که کارشان سخن گفتن از اوست ، نیافته ام.
مرمرک منم دفعه اول خیلی خیلی ساختم بود که برم، اما به زور شوهرم رفتم. اون قدر که توی ذهنم بزرگش کرده بودم و به نظرم سخت میومد، واقعا بد نبود. الان خوشحالم از اینکه رفتم. خیالم راحت شده...
وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...