2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

35 هفته سزارین اورژانسی شدم  ،به دکترت زنگ بزن بپرس

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

اره احتمالا کاش منم درد داشتم زودی زایمان میکردم دیروز سونو دادم اب دور جنین شش ونیم هست ولی دکتر هیچ کاری نکرد حتی سرم هم نداد فقط گف مایعات بخور استرس گرفتم

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است

من همین حدود بودم کیسه ابم سوراخ شد رفتم واسه سزارین

البته نوبتم ۳۸ هفته و ۴ روز بود دیگه ی چند روزی جلوتر اومد نی نی😍

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

امروز روز تولد اربابمون امام حسینه شمایی که منتظر فرشته کوچولوت هستی برای مایی که در آرزوشیم دعا کن خدا بهمون بده.

سر زایمانت دعام کن ان شاءالله نی نی تو سالم بغل کنی

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    

استراحت کن ۳ روز دیگه تا سال جدید هست فقطططط

مجبوری بعدا وسط خونه تکونی جشن تولد بگیری😄

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

عزیزم تکونای نی نی چطوره من ۳۸هفته و یه روز زایمان کردم دوسه روز قبلش قشنگ حرکتاش کم شده بود تو دوساعت هشتا حرکت قبلا اینجوری نبود گاهیم شاید یه ساعت هیچ حرکتی نمیکرد

خوش اومدی نازمامان.😊
استراحت کن ۳ روز دیگه تا سال جدید هست فقطططط مجبوری بعدا وسط خونه تکونی جشن تولد بگیری😄

امسال کبیسه ست

خیلی ها ۳۰ اسفند دنیا میان😂😂✋🏻هر ۴ سال تولد میگیرن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴