2777
2789
عنوان

چنتا سوال داشتم ازتون .!

286 بازدید | 24 پست

دوستان یه مدتی هس که من حالاتم کلا اخلاق و رفتارم یجوری شده قبلنا جدی نمیگرفتم ولی تازگیا دیگه نمیتونم تحمل کنم این اخلاق و رفتارمو .! 

الان سینگله سینگلم قبلنا که با کسی دوس میشدم و حرفایه عاشقانه میزدم الان که فکر میکنم حالم بد میشه اصلا دیگه نمیتونم با کسی دوس بشم اینکه به یه پسر بگم عزیزم یا دوست دارم حالمو بد میکنه اصلا نمیتونم پسریو قبول کنم کلا با تنهایی بیشتر حال میکنم .؛ و بیشتر از همه این برام عجیبه هیچ پسری به چشمم نمیاد مثلا بیرون که میرم اصلا پسری برام مهم نیس کلا چشام رو دختراس مثلا شده که دختریو ببینم و ازش خوشم بیاد و چشم ازش برندارم یا حتی بیوفتم دنبال دختری 🤦‍♀️ مثلا وقتی با دوستم تصویری حرف میزنم و یکم از س ی ن ه هاش معلومه من حالم یجوری میشه 

خاهشا مسخره نکنین و نکنین ک مریضیو فلان خاهشا راهنماییم کنین ممنونم ازتون ./

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

خب برو مشاوره

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا اونجایی خوب بود که گفتی از پسرا بدت میاد 

میخاستم بگم تبریک میگم شما عاقل شدین😃

ولی ادامه اش چه سمی بود از دخترا خوشم میاد ینی چی منکه حالم بهم میخوره از بدن یه دختر دیگه🥴🥴

چشم دوستان مشاوره هم میرم ولی بنظره شما من چرا همچین شدم !؟ 😑😑 کلا خودمو برای دخترا ، دخترایی ک از جنس خودمن نامحرم میدونم .. 

تا اونجایی خوب بود که گفتی از پسرا بدت میاد  میخاستم بگم تبریک میگم شما عاقل شدین😃 ولی ادامه ...

ببین دیگه چیشده خودمم تو تعجبم از رفتار و اخلاق خودم 

برو دکتر تا بدتر نشدی چیزی نیس مشکل جنسی نداری مشکلت روحیه باید بری روانشنلس

مشکل جنسی که گفتین یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدین