2777
2789
عنوان

سوال راجب اش رشته بیاید

118 بازدید | 20 پست

خانوما من دیشب ساعت ۸ لوبیا و نخود هامو خیسوندم چندبار ابشو عوض کردم صبح ساعت ۸ گذاشتم بپزن چند بار باز اب جوشوندشونو ریختم کافیه دیگه نفخ ایجاد نمیکنه؟

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لوبیا نخود هر کاری کنی باز نفخ داره

من از حبوبات متنفرم

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
یعنی دیگه خوبه؟ میترسم نفخ کنم 😂

تهش عرق نعنا و چایی نبات میخوری ولی بعید میدونم نفخ کنی جیگر  

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
تهش عرق نعنا و چایی نبات میخوری ولی بعید میدونم نفخ کنی جیگر    

عرق نعنا ندارم ولی چایی و نبات میخورم چیکارکنم دیگه میترسم شب پیش شوهرم سوتی بدم ابروم بره 😂😂😂

عرق نعنا ندارم ولی چایی و نبات میخورم چیکارکنم دیگه میترسم شب پیش شوهرم سوتی بدم ابروم بره 😂😂😂

وای دختر راحت باش . من اینقدر سئتی دادم با هم خندیدیم   اونم کم سوتی نداده   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
وای دختر راحت باش . من اینقدر سئتی دادم با هم خندیدیم   اونم کم سوتی نداده    

خخخخخ یه شب فلافل درست کردم شانس من نخف کردم سه روز نخودم تو اب بود .خواستم جامو جدا کنم شوهرم نذاشت گفت راحت باش ولی تاصبحش نخوابیدم تا سوتی ندم😂😂😂😂

یک روز و نیم البته چون که به حبوبات حساسم این کار رو میکنم مامانم مثل شما میکرد من از دل درد میمردم

اها مرسی .از یه نفر شنیدم شب قبلش منم بخاطر همین شب قبلش خیسوندم حالا مادرشوهرم اصلا نمیخیسونه  دل درد شدید میگیره ادم نمیدونم چطور تحمل میکنه من یبار دلم سیاه شد از اش رشته بعد اون قضیه اولین باره درست میکنم چون هوس  کردم

خخخخخ یه شب فلافل درست کردم شانس من نخف کردم سه روز نخودم تو اب بود .خواستم جامو جدا کنم شوهرم نذاشت ...

خیار هم میتونی موقع پخت حبوبات بزاری . نفخ رو میگیره .ولی رها کن خواهر .راحت باش