2777
2789
عنوان

ی سوال خصوصی و واجب

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 54 پست
خیلی از دکترها برای پایبند موندن روابط گواهی میدن ولی پزشک قانونی نه 

بنظرم سوگند پزشکی خودشون هم باطله اون کسی که دختر رو میبره واسه معاینه حتما خیلی براش مهمه دیگه نباید دروغ گفت که. در کل موافق گواهی نیستم چون مگه برای آقایون معلوم میشه قبلا چه ها کردن ولی اگر فرهنگش از بن و ریشه درست بشه و همه صداقت داشته باشن طرف رو هرجور هست بپذیرن از همه بهتره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دوست دارم اسم بچه هام مذهبی بذارم😍 😍❤❤❤❤😍😍😍

انشاالله خدا بهت بچه های سالم و صالح بده اسم ۵ تن آل عبا رو روشون بذاری❤️❤️❤️😘😘😘

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
الان دیگه اون چند نفری هم که مثل من چشم وگوشم بسته بودن فهمیدن ،  سرشون کلاه نمیره

بابا چشم و گوش بسته 😂😂

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   
حتما 👍 مرسی❤

خواهش🌹

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   
ببین بعضی پسرا دیگ خیلی خیلی واردن، قبلا یکی رو هم بوسیده باشی می‌فهمن از رفتارت و اینکه تا کی میخو ...

وای اره بخدا دوستم تازه نامزد کرده بود بعد اولین بار ک میخاس طرفو ببوسه بعدا بهش گفتع خوب بلدی لب گرفتنو . ینی اونقد وارد بوده