2777
2789
عنوان

ی سوال خصوصی و واجب

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار درستی نیست راستشو بگید ولی دوستی داشتم رابطه کامل داشت واسه ازدواج بردنش دکتر معاینه کرد دکتر چه ...

آره منم خیلی دیدم

یکی از دوستام ۵ ساله متاهله رفت دکتر گفت مجردم میخوام ازدواج کنم دکتر معاینه کرد گفت باکره ای گواهی داد بهش😐

یعنی کلا پرده بکارت الکیه؟

یا اینکه جدیدا به همه گواهی میدن دکتر ها؟

جریان چیه؟

ب یبار مگه کسی خراب میشه؟. ولی منم شنیدم میگن اون عقد  باطله

اصلا بحث هرزه بودن نیست

بحث دروغ گفتن و یکیو خر فرض کردن هست

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
ب یبار مگه کسی خراب میشه؟. ولی منم شنیدم میگن اون عقد  باطله

بله عزیزم عقدشون مشکل پیدا میکنه چون خانم دوشیزه نیستن داماد باید حقیقتو بدون

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

ببین بعضی پسرا دیگ خیلی خیلی واردن، قبلا یکی رو هم بوسیده باشی می‌فهمن از رفتارت

و اینکه تا کی میخوای پنهون کنی؟ اگع ترو بخواد باید گذشتتو هم بپذیزه، میدونی اگه بعدا دستت رو بشه چقدرررررر برات بد میشه 

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   
کار درستی نیست راستشو بگید ولی دوستی داشتم رابطه کامل داشت واسه ازدواج بردنش دکتر معاینه کرد دکتر چه ...

جدیدا مد شده به دکترا گفتن به دخترای بی پرده گواهی سلامت بدین تا ازدواج زیاد بشه من دختر خالمو و عمه ام دکتر زنان زایمان هستن میگن یه چندسالیه به ما اینجوری میگن ماهم هر کی میاد بدون بکارت برگه سلامت میدیم