راجب اینکه اگ دختر درمحردی فقط ی بار رابطه کامل داشته باشه و بخواد با کس دیگه ازدواج کنه بهش بگع حلقوی بوه یابدون خونریزی بوده یا که اصلا ترمیم کنه، ایا طرف متوجه میشه یا ن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین بعضی پسرا دیگ خیلی خیلی واردن، قبلا یکی رو هم بوسیده باشی میفهمن از رفتارت
و اینکه تا کی میخوای پنهون کنی؟ اگع ترو بخواد باید گذشتتو هم بپذیزه، میدونی اگه بعدا دستت رو بشه چقدرررررر برات بد میشه
کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارمدوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید
کار درستی نیست راستشو بگید ولی دوستی داشتم رابطه کامل داشت واسه ازدواج بردنش دکتر معاینه کرد دکتر چه ...
جدیدا مد شده به دکترا گفتن به دخترای بی پرده گواهی سلامت بدین تا ازدواج زیاد بشه من دختر خالمو و عمه ام دکتر زنان زایمان هستن میگن یه چندسالیه به ما اینجوری میگن ماهم هر کی میاد بدون بکارت برگه سلامت میدیم